Aandacht - Passie - Empathie - Oprecht

Het zijn waarden waar we voor willen staan. Maar ook plezier, liefde, aanpakken, doen. Prettig samenwerken aan een mooi project, daar plezier in hebben en met een goed resultaat.

Aandacht

ijsberen, jong en moeder liefdevol

Wat je aandacht geeft groeit. In de samenwerking met onze klanten luisteren we heel goed en we geven ze de aandacht,  richten ons op de klant en niet op onszelf. Wat wil je, hoe wil je het en daar stellen we allerlei vragen over. Aandachtig luisteren is onze eerste stap, vragen stellen en dan kijken hoe wij eraan bij kunnen dragen dat je boodschap goed gepresenteerd wordt. Dat zien wij als onze taak. 

Passie  

Tango dansers close Een quote wat iemand ons liet weten over onze passie.

Jullie pakken de dingen nèt even anders aan dan anderen en jullie zijn passioneel als geen ander. Dit maakt jullie tot een sprankelende persoonlijkheid die geestdrift en jeugdigheid uitstraalt. Met jullie is het nooit saai en valt er nooit een stilte. Je bent altijd in voor iets leuks en er valt met jou altijd wat te beleven. Dit is een unieke eigenschap die jullie heel bijzonder maakt.”

Empathie

hand op schouder

Ook hier een statement van een relatie.

Je hebt een groot empathisch vermogen. Je kunt je goed inleven in anderen, bent meevoelend en open minded. Je hebt het beste met je medemens voor en je handelt vanuit je hart. Je ziet de kwaliteiten van anderen en je weet mensen te motiveren. Je inspireert mensen het beste uit zichzelf te halen.”

Oprecht

paardenbloem

Dat uit zich bij ons dat we ons ook kwetsbaar durven opstellen. Daar is moed voor nodig om er te zijn en jezelf te laten zien. Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering. (Brene Brown). 


  • Passie
  • Authentiek
  • Fascineren
  • Inspireren

Volg ons op