CHIO Rotterdam 2016

Voor het elfde jaar zijn we betrokken bij het CHIO. Het grootste internationale paardensport evenement van Nederland. Ook dit jaar zijn we in het Kralingse Bos in mei en juni. Productie en realisatie van dit publieksevenement

Klik hier voor de wwebsite van het CHIO Rotterdam 

Vanat 2005 zijn wij betrokken bij de organisatie van het het CHIO Rotterdam. Een groot internationaal paardencpncours. Wij zijn verantwoordelijk voor de productie van faciliteiten. Gedurende 4 dagen ontvangen we circa 45.000 gasten, 300 paarden en circa 250 ruiters. We werken met 80 leveranciers op een logistike lasitg en ingewikkeld terrein. Daarnaast zijn er gedurende het event ook nog eens zo'n 300 vrijwilligers actief. 

5 kilometer bouwhek, 3 strekkende km aan rijplaten, 5 km leidingen, 25 km bekabeling, 30 units, 1500 m2 tenten en nog veel meer bouwen we in circa 2,5 week. Logistieke planning en veiligheid, buiten design en comfort zijn de belangrijste elementen. Een fikse lijst aan regels en regelementen van de FEI, de Gemeente Rotterdam, en de veiligheidsregio Rotterdam maken het ieder jaar weer tot een leuk uitdaging die we graag aangaan. 

  • Passie
  • Authentiek
  • Fascineren
  • Inspireren

Volg ons op